Skip to content

Verouderde huid

Met het ouder worden zien we ook veroudering terug in onze huid, een heel normaal verschijnsel. De hoeveelheid elastine neemt af waardoor de huid minder rekbaar en soepel is. Door afname van zowel het collageen als het elastine in de huid wordt de huid slapper, stugger en minder veerkrachtig. Er verschijnen rimpels, plooien, lijntjes, verslapping, huidoneffenheden en vlekjes. Hiervoor biedt Huid en Laserkliniek Deventer meerdere diverse huid verbeterende behandelingen aan. De fruitzuurpeeling, Microneedling d.m.v. De Phi-Dermapen, de Phi-Ion Plasma pen en pigmentlaser zijn enkele goede behandelopties voor het verfraaien, verbeteren en verstevigen van de huidstructuur. Het eindresultaat is een egalere, frisse stralendere en verjongde huid.U kunt zich bij Huid en Laserkliniek Deventer laten informeren tijdens een gratis intakegesprek welke behandeling voor uw wensen het meest geschikt is.


Nieuw bij Huid en Laserkliniek Deventer is de Pixel Co2 Laser. Wenst u een intensievere huidverjongingsbehandeling met de laser dan is de PIXEL Co2-Laser een zeer geschikte behandel optie.

Professionele behandelingen in Deventer

De beste zorg voor u

Ook na de behandeling ontvangt u de juiste zorg.

Geregistreerd huidtherapeut (NVH en KP)
Duygu is een ervaren huidtherapeut.

Vrijblijvend en gratis intakegesprek
Er zijn geen kosten aan verbonden.

De verschillende acne behandelingen tegen een verouderde huid

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling heeft een afschilferend, ook wel exfoliërend effect op de huid. Het verhoorningsproces van de huid wordt versneld. Waardoor de huid sneller wordt vernieuwd. Fruitzuurpeelings zijn goed toepasbaar bij acne en acne littekens. Tevens kan een fruitzuurpeeling worden ingezet bij verfraaiing van de huidstructuur. Bovendien zullen kleine pigmentvlekken en pigmentlittekens vervagen.

Meestal wordt een kuur van ongeveer acht peelings geadviseerd. Waarbij de sterkte van de peeling kan worden opgebouwd. Het herstel van de huid is afhankelijk van het huidtype en de intensiteit van de behandeling. Twee weken voor de eerste peeling zal de huid voorbehandeld moeten worden. Met een crème waar een kleine hoeveelheid fruitzuur aan toegevoegd is.

De behandelde huid met fruitzuur is gevoelig voor zonlicht. De huid mag na de laatste peeling zes tot acht weken niet zonder bescherming aan zonlicht worden blootgesteld. Er wordt aangeraden om dagelijks een SPF30/50 te gebruiken.

Laser ontharen in Deventer

Ervaringen van onze klanten

De Phi-Dermapen/Microneedling

Phi-Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich op een natuurlijke manier gaat herstellen. Wat de aanmaak van collageen versnelt en leidt tot huidverbetering en huidverstrakking. De Phi-Dermapen en Phi-Ion pen werken sneller en voelen minder gevoelig aan.

De behandeling

De huidtherapeut maakt uw huid schoon en brengt een serum aan op uw huid. Daarna beweegt zij de Phi-Dermapen in banen roterend over uw huid. De behandeling geeft een licht scherp gevoel. De behandeldiepte is afhankelijk van de indicatie en het huidoppervlak. Tijdens deze acne behandeling in Deventer kunnen puntbloedinkjes ontstaan, een normaal verschijnsel. Daarna brengt de huidtherapeut een kalmerende crème en zonnebrandcrème aan.

Nazorg

Gelijk na de behandeling brengt de huidtherapeut het PhiFace masker aan en geeft ze u de Phi Soothing crème samen met de Ultimate Skin Cocktail mee. Uw huid is na de behandeling extra kwetsbaar. Wees daarom de eerste 48 uur voorzichtig met zonlicht, sauna of heet douchen. Het is mogelijk dat het te behandelen gebied wat rood kan zijn en op de eerste dag een licht tintelend en trekkend gevoel van de huid kan geven. Dit kan 2 dagen aanhouden.
Phi-Dermapen/Microneedling: het resultaat Na gemiddeld drie à vier weken is er verbetering in de huid zichtbaar. De huid is zuiverder en krijgt een egaler en gladder huidstructuur. Wel blijft de aanmaak van bindweefsel een geleidelijk proces dat tijd nodig heeft. Het optimale eindresultaat zal pas na zes tot negen maanden zichtbaar geven.

Phi-ion plasmapen

Deze revolutionaire methode is in staat om resultaten te bereiken die vergelijkbaar zijn met de resultaten van de cosmetische chirurgie. Eén behandeling kan volstaan om de gewenste resultaten te bereiken. Na 1 maand, bij controle van de afspraak, bepaalt de huidtherapeut of een aanvullende behandeling noodzakelijk is. De resultaten zullen naar verwachting minstens 9 maanden aanhouden. Plasma zorgt voor direct liftend en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.
Ooglidcorrecties zonder snijden met behulp van Phi-ion plasmapen. De Phi-Ion plasma pen een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals:
  • Oogleden correctie (boven en onder)
  • Diepe en oppervlakkige rimpels (fronsrimpels, rokerslijnen op de bovenlip, neus lippenplooi, kraaienpootjes enz.)
  • Lifting van hals en kaaklijn
  • Mini facelift

Pigmentlaser

Met behulp van de pigmentlaser behandeld de huidtherapeut uiteenlopende, goedaardige pigmentproblematiek, op het gelaat en lichaam, zoals zonnevlekken (lentigo solaris) en ouderdomsvlekken (lentigo senilis). Tijdens het laseren wordt er een energiepuls uitgezonden die specifiek door de het overtollige pigment wordt opgenomen, waarna het pigment wordt afgebroken. Omliggend weefsels wordt hierdoor niet aangetast. Na elke behandeling zal de pigmentvlek lichter kleuren en in enkele gevallen geheel verdwijnen. Oppervlakkig gelegen pigment heeft minder behandelingen nodig dan dieper gelegen pigmentatie. Er kan geen 100% garantie gegeven worden voor het geheel verdwijnen van een pigmentvlek, bij elke patiënt kan dit anders zijn. Voor en na de behandeling worden er foto’s gemaakt, zodat het resultaat goed te beoordelen is. Tijdens pigmentlaser is het erg belangrijk 6 weken voor en 6 weken na de behandeling zonblootstelling tegen te gaan door middel van een zonnebrandcrème met SPF30 of hoger. Om nieuwe pigmentatie te doen voorkomen is het raadzaam om een zonnebrandcrème in zonnige perioden door te gebruiken. Indien behandelingen met de pigmentlaser geen voldoende resultaat geven, kan een behandeling ook worden voortgezet door middel van een IPL-behandeling. Afhankelijk van uw wens en de conditie van de huid zijn er vaak meerdere behandelingen nodig. De huidtherapeut zal met u overleggen hoeveel behandelingen wenselijk zijn voor het meest optimale effect.

Pixel CO2-Laser

Met de Pixel CO2-laser behandeling kunnen we de verouderde en de beschadigde huid behandelen. De co2-Laser is de oplossing om de huid het volume en elasticiteit terug te geven als alternatief voor een facelift of laserbehandeling. Hierdoor worden rimpels op een natuurlijke manier van binnenuit opgevuld en wordt de huid weer steviger en strakker. Het resultaat een jongere, stevigere, egale en stralendere huid, met minder lijntjes, verfijning  van grove poriën en vervaging van (acne) littekens.

Plasma zorgt voor direct liftend en verjongend effect en heeft ook een positief effect op lange termijn. De behandeling met plasma zorgt indirect voor stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel zullen de behandelde zones een extra boost krijgen in hun stevigheid en volume.

Plan een gratis en vrijblijvend consult

Meer weten over een behandeling tegen een verouderde huid in Deventer bij Laser & Huidkliniek Deventer? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend consult aan bij onze huidtherapeut. Zij vertelt u alles wat u wilt weten en geeft u een helder en eerlijk advies. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op (06) 135 132 44.