Skip to content

Steelwratjes

Een fibroom is een goedaardig gezwel van bindweefsel. Ze kunnen zeer klein zijn, maar kunnen in tijdsbestek van maanden tot jaren uitgroeien. Deze zachte plekjes kunnen overal op het lichaam voorkomen, maar de voorkeursplaatsen zijn hals, onder de oksels en in de liezen. Het lijkt dat deze wratjes een steeltje hebben waarmee hij vast zit aan de huid. Daarom worden ze steelwratjes genoemd. De benaming vertekend iets, want in werkelijkheid is het geen wrat. Behandeling is niet medisch noodzakelijk maar het kan als cosmetisch storend ervaren worden.

Professionele behandelingen in Deventer

De beste zorg voor u
Ook na de behandeling ontvangt u de juiste zorg.

Geregistreerd huidtherapeut (NVH en KP)
Duygu is een ervaren huidtherapeut.

Vrijblijvend en gratis intakegesprek
Er zijn geen kosten verbonden aan dit eerste gesprek.

Mogelijke behandeling

Cosmetische coagulatie

Fibromen (steelwratjes), ouderdomswratjes (verruca seborrhoica) en kleine goedaardige verhevenheden in de huid komen vaak voor. Denk bijvoorbeeld aan fibroompjes in oksels, hals of onder de borst. Coagulatie kan hier een goede oplossing voor zijn. De behandeling geschiedt door middel van een klein naaldje. Doordat er stroom wordt afgegeven, wordt de naald heet en zal het fibroompje worden weggebrand. Ouderdomswratjes worden op de zelfde wijze met een andere techniek verwijderd. Na de behandeling zullen er wat korstjes ontstaan, wat vanzelf geneest.

Laser ontharen in Deventer

Ervaringen van onze klanten

Plan een gratis en vrijblijvend consult

Meer weten over een behandeling tegen steelwratjes bij Laser & Huidkliniek Deventer? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend consult aan bij onze huidtherapeut. Zij vertelt u alles wat u wilt weten en geeft u een helder en eerlijk advies. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op (06) 135 132 44.