Skip to content
Patient Describing Symptoms

Gratis intakegesprek

Overweegt u een (kleine) uiterlijke verandering? Dan kunt u een afspraak maken bij onze huidtherapeut. Zij zal allereerst een gratis intakegesprek met u voeren. U hoort welke behandelingen mogelijk zijn bij u wens(en), wat de kosten zijn en er wordt informatie verstrekt over de voor en nazorg van een behandeling. Tevens krijgt u een reëel beeld van het resultaat wat u mag verwachten. U kunt de behandelaar alle vragen stellen die u heeft. Hiervoor nemen wij ruim de tijd om tot een helder en eerlijk advies te komen. Het intake gesprek neemt 30minuten van uw tijd en is verder vrijblijvend, u kunt het in alle rust thuis overdenken. Uiteindelijk wordt met u samen een behandelplan opgesteld. Graag geef ik u de beste zorg en begeleiding, ook na uw behandelingen.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden.

Tarieven/vergoedingen

Steeds meer zorgverzekeraars stellen bepaalde eisen aan behandelaars om gebruik te kunnen maken van vergoedingen. Deze eisen bestaan uit opleiding, nascholing en trainingen om op deze manier kennis en kwaliteit te kunnen bieden. Onze huidtherapeut voldoet aan deze eisen. Vergoeding hangt uiteraard af van uw zorgverzekeraar en gekozen pakket. Wij raden u aan om uw polis te raadplegen voor een eventuele vergoeding.

Voor een persoonlijk advies raden wij u aan om een intakegesprek te plannen.

Vergoedingen

U kunt bepaalde behandelingen vergoed krijgen. Dit is afhankelijk van de soort behandeling en de soort verzekering. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u wel of niet heeft. De huidtherapeutische behandelingen vallen onder de aanvullende verzekering. Oedeemtherapie kan onder de basis en-/of aanvullende verzekering vallen. Indien er twijfel is of iets wel of niet wordt vergoed, kunt u altijd advies vragen aan onze huidtherapeut.