Skip to content

Acne behandeling in Deventer

Wilt u een acne behandeling ondergaan in Deventer? U bent dan van harte welkom bij Huid- en Laserkliniek Deventer. Tijdens een intakegesprek zal onze huidtherapeut Duygu u vrijblijvend en kosteloos vertellen welke acne behandeling het meest geschikt is voor uw gezicht. We voeren diverse specialistische acne behandelingen uit in onze huidkliniek te Deventer.

Om een gratis en vrijblijvend consult aan te vragen klikt u op onderstaande button, dan vindt u een contactformulier. Vul dit formulier in en geef aan in welk spreekuur u langs wilt komen.

Professionele acne behandeling in Deventer

De beste zorg voor u
Ook na de behandeling ontvangt u de juiste zorg.

Geregistreerd huidtherapeut (NVH en KP)
Duygu is een ervaren huidtherapeut.

Vrijblijvend en gratis intakegesprek
Er zijn geen kosten verbonden aan dit eerste gesprek.

Wat is acne?

Acne is een huidaandoening waarbij de huid rondom de talgklieren ontstoken is. Deze huidaandoening kan ontstaan door verschillende factoren. Namelijk: een verhoogde talgproductie onder invloed van hormonen (vaak rond de puberteit), een stoornis in het verhoorningsproces van de talgklierkanalen of de van nature aanwezige bacteriën die ontstekingsreacties kunnen veroorzaken. Bij acne kunnen er comedonen (mee-eters), pustels (puistjes) en pukkels aanwezig zijn.

Tevens kan het zijn dat de huid zo beschadigd is door de ontstekingsreactie dat er littekens kunnen ontstaan. Een acne behandeling door onze huidtherapeut in Deventer zal de aanwezigheid van littekens niet helemaal doen verdwijnen. Wel worden de littekens minder diep en minder zichtbaar.

De verschillende acne behandelingen in Deventer Bestrijd acne en acne littekens

Manuele dieptereiniging

De huid wordt gereinigd waarna, door middel van inprikken met een klein naaldje, pustels en comedonen worden ingeprikt en verwijderd. Naar behoefte wordt de huid gescrubd of wordt er een herstellend masker aangebracht. Hierdoor komt de huid tot rust en kan de huid herstellen. Deze acne behandeling in Deventer gebeurt op een verantwoorde en hygiënische wijze.

De behandelfrequentie neemt af naarmate de conditie van de huid verbetert. Door deze behandeling is, in veel gevallen, de acne goed onder controle te houden. In sommige gevallen zijn aanvullende behandelingen nodig. Hierbij speelt de samenwerking met artsen een grote rol.

Laser ontharen in Deventer

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling heeft een afschilferend, ook wel exfoliërend effect op de huid. Het verhoorningsproces van de huid wordt versneld. Waardoor de huid sneller wordt vernieuwd. Fruitzuurpeelings zijn goed toepasbaar bij acne en acne littekens. Tevens kan een fruitzuurpeeling worden ingezet bij verfraaiing van de huidstructuur. Bovendien zullen kleine pigmentvlekken en pigmentlittekens vervagen.

Meestal wordt een kuur van ongeveer acht peelings geadviseerd. Waarbij de sterkte van de peeling kan worden opgebouwd. Het herstel van de huid is afhankelijk van het huidtype en de intensiteit van de behandeling. Twee weken voor de eerste peeling zal de huid voorbehandeld moeten worden. Met een crème waar een kleine hoeveelheid fruitzuur aan toegevoegd is.

De behandelde huid met fruitzuur is gevoelig voor zonlicht. De huid mag na de laatste peeling zes tot acht weken niet zonder bescherming aan zonlicht worden blootgesteld. Er wordt aangeraden om dagelijks een SPF30/50 te gebruiken.

Ervaringen van onze klanten

De Phi-Dermapen/Microneedling

Phi-Dermapen maakt gebruik van hele kleine naaldjes, die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich op een natuurlijke manier gaat herstellen. Wat de aanmaak van collageen versnelt en leidt tot huidverbetering en huidverstrakking. De Phi-Dermapen en Phi-Ion pen werken sneller en voelen minder gevoelig aan.

De behandeling

De huidtherapeut maakt uw huid schoon en brengt een serum aan op uw huid. Daarna beweegt zij de Phi-Dermapen in banen roterend over uw huid. De behandeling geeft een licht scherp gevoel. De behandeldiepte is afhankelijk van de indicatie en het huidoppervlak.

Tijdens deze acne behandeling in Deventer kunnen puntbloedinkjes ontstaan, een normaal verschijnsel. Daarna brengt de huidtherapeut een kalmerende crème en zonnebrandcrème aan.

Nazorg

Gelijk na de behandeling brengt de huidtherapeut het PhiFace masker aan en geeft ze u de Phi Soothing crème samen met de Ultimate Skin Cocktail mee. Uw huid is na de behandeling extra kwetsbaar. Wees daarom de eerste 48 uur voorzichtig met zonlicht, sauna of heet douchen. 

Het is mogelijk dat het te behandelen gebied wat rood kan zijn en op de eerste dag een licht tintelend en trekkend gevoel van de huid kan geven. Dit kan 2 dagen aanhouden.

Phi-Dermapen/Microneedling: het resultaat

Na gemiddeld drie à vier weken is er verbetering in de huid zichtbaar. De huid is zuiverder en krijgt een egaler en gladder huidstructuur. Wel blijft de aanmaak van bindweefsel een geleidelijk proces dat tijd nodig heeft. Het optimale eindresultaat zal pas na zes tot negen maanden zichtbaar geven.

Voor en na foto's Acne behandelingen

De behandelingen voor acne littekens

Naast behandelingen voor acne bieden we ook speciale behandelingen aan die acne littekens aanpakken. Een paar van deze behandelingen zijn al voorbijgekomen op deze pagina: fruitzuurpeeling en Phi-Dermapen/Microneedling. 

Een andere acne behandeling die we aanbieden in Deventer is de Pixel CO2-laser behandeling. De CO2-laser behandelt de beschadigde huid en vervaagt de acne littekens in uw gezicht. Het geeft uw huid weer zijn stralende, gave, gladde huidstructuur terug. Op deze pagina leest u meer informatie over de Pixel CO2-laser behandeling.

Acne behandeling in Deventer ondergaan?

Meer weten over een specifieke acne behandeling in Deventer bij Laser & Huidkliniek Deventer? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend consult aan bij onze huidtherapeut Duygu. Zij vertelt u alles wat u wilt weten en geeft u een helder en eerlijk advies. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op (06) 135 132 44.