Skip to content

Rimpelbehandeling

Een rimpelbehandeling is iets waar u wellicht al een tijdje over nadenkt. Naarmate we ouder worden zien we veroudering terug in onze huid, een heel normaal en natuurlijk verschijnsel. Er verschijnen rimpels, plooien, lijntjes, huidoneffenheden en vlekjes. Ook vindt er verslapping plaats. Daarvoor biedt Huid en Laserkliniek Deventer meerdere huid verbeterende behandelingen aan, zoals de behandeling van rimpels.

Naar aanleiding van een consult en uw wensen geeft onze gespecialiseerde huidtherapeut aan welke behandelingen er mogelijk zijn en wat de kosten daarvan zijn. U krijgt een reëel beeld van wat u kan verwachten en u krijgt een helder en eerlijk advies. Zou u graag meer willen weten over de behandelingen tegen rimpels in uw gezicht? Vraag dan een vrijblijvend consult aan en bezoek onze kliniek.

Professionele rimpelbehandeling bij Huid & Laserkliniek Deventer

De beste zorg voor u
Ook na de behandeling ontvangt u de juiste zorg.

Geregistreerd huidtherapeut (NVH en KP)
Duygu is een ervaren huidtherapeut.

Vrijblijvend en gratis intakegesprek
Er zijn geen kosten verbonden aan dit eerste gesprek.

Behandeling van rimpels

Als u nadenkt over een rimpelbehandeling, stoort u zich waarschijnlijk al een tijdje aan de rimpels in uw gezicht. Of wellicht wilt u de diepe fronsrimpel in uw voorhoofd laten verwijderen. Het is normaal dat onze huid verandert naarmate we ouder worden. Door afname van zowel het collageen als elastine in de huid wordt de huid slapper en stugger. Daarvoor bieden wij verschillende behandelingen aan. De fruitzuurpeeling, Microneedling d.m.v. De Phi-Dermapen, de Phi-lon Plasma pen en de pigmentlaser zijn enkele goede opties om uw huid te verfraaien, verbeteren en verstevigen. Het eindresultaat van een dergelijke behandeling is een egalere, frisse, stralende en verjongde huid. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling is goed toepasbaar bij acne en acne littekens. Het heeft een exfoliërend effect op de huid. Het verhoorningsproces van de huid wordt versneld en op die manier wordt de huid vernieuwd. Kleine pigmentvlekken en pigmentlittekens worden er ook mee vervaagd. Wij adviseren meestal een kuur van ongeveer acht peelings, waarbij de sterkte van de peeling kan worden opgebouwd. Herstel van de huid is afhankelijk van het huidtype en de intensiteit van de behandeling.

Laser ontharen in Deventer

Phi-Dermapen/Microneedling rimpelbehandeling

De Phi-Dermapen bevat hele kleine naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken, waardoor de huid zich op een natuurlijke manier herstelt. Het versnelt de aanmaak van collageen en leidt tot huidverbetering en huidverstrakking. Het is een goede en natuurlijke manier voor de behandeling van rimpels. Na gemiddeld drie à vier weken is er bij deze behandeling al verbetering zichtbaar. Uw huid is zuiverder en uw gezicht krijgt een egalere en gladdere huidstructuur. Het optimale resultaat zal uiteindelijk na zes tot negen volledig zichtbaar zijn.

Ervaringen van onze klanten

De Phi-ion plasmapen

De resultaten van de Phi-Ion plasmapen behandeling zijn revolutionair en vergelijkbaar met de resultaten van cosmetische chirurgie. Plasma is een geweldige manier om uw rimpels of diepe fronsrimpels te behandelen. Het zorgt voor een direct liftend en verjongend effect in het gezicht en heeft een positief effect op de lange termijn. Door de aanmaak van nieuw collageen en het stimuleren van elastine vezels, krijgen de behandelde zones een extra boost in stevigheid en volume.

Ooglidcorrecties zonder snijden met behulp van Phi-ion plasmapen. De Phi-Ion plasma pen een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals:

 • Oogleden correctie (boven en onder)
 • Diepe en oppervlakkige rimpels (fronsrimpels, rokerslijnen op de bovenlip, neus lippenplooi, kraaienpootjes enz.)
 • Lifting van hals en kaaklijn
 • Mini facelift
 • Pigmentlaser

  De pigmentlaser behandelt uiteenlopende, goedaardige pigmentproblematiek zoals zonnevlekken en ouderdomsvlekken. Tijdens het laseren wordt er een energiepuls uitgezonden die door het overtollige pigment wordt opgenomen, zo wordt het pigment afgebroken. Na elke behandeling kleurt de pigmentvlek lichter en in enkele gevallen kan deze zelfs geheel verdwijnen. Het is afhankelijk van uw wens en de conditie van uw huid hoeveel behandelingen er nodig zijn. Dit wordt in overleg met de huidtherapeut besloten.

  Pixel CO2-laser

  DePixel CO2-laser behandelt de verouderde en beschadigde huid. De CO2-laser geeft de huid zijn volume en elasticiteit terug. Rimpels worden op een natuurlijke manier van binnenuit opgevuld en de huid wordt steviger en strakker. Het resultaat? Een ideale rimpelbehandeling. Uw huid oogt jonger, stralender, steviger en egaler. U heeft aan het einde van de behandeling minder lijntjes, het verfijnt de grove poriën en vervaagt eventuele (acne)littekens. De CO2-laser zorgt voor een direct liftend en verjongend effect.

  Plan een vrijblijvend consult in voor een rimpelbehandeling

  Wilt u meer weten over een rimpelbehandeling of andere behandeling bij Laser & Huidkliniek Deventer? Vraag dan een vrijblijvend consult aan bij onze huidtherapeut. Zij vertelt u alles over de behandeling van rimpels en huidoneffenheden. Samen met u kijkt ze naar welke behandeling er bij u past en geeft ze een eerlijk en helder advies. Vraag via de knop hieronder een gratis consult aan of neem contact met ons op.