Neem contact met ons op of plan hier uw kosteloze en vrijblijvende intake gesprek of behandeling:

(U kunt ons bellen voor het maken, het verzetten of veranderen van afspraken of het stellen van vragen. Ook kunt u ons per WhatsApp bericht bereiken)

Huidverbetering & laserbehandelingenn

OPENINGSTIJDEN

v2 openingsTIJD
Adres

Schurenstraat 8A, 7413 RA Deventer

(06) 135 132 44
(06) 135 132 44
info@huidkliniekdeventer.nl
logos-van-ErkeniG

U kunt bij ons op korte termijn terecht voor het inplannen van een afspraak. Een intakegesprek is bij ons altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt bij ons zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog terecht. Verder hebben wij op de dinsdagen een avondopening. Heeft u nog andere vragen? Bel ons op 06 135 132 44, stuur ons een WhatsApp bericht of vul het contactformulier in, wij beantwoorden graag uw vraag! Huid & Laserkliniek Deventer is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 08:45 uur tot 18:00 uur.

Vergoedingen

U kunt bepaalde behandelingen vergoed krijgen. Dit is afhankelijk van de soort behandeling en de soort verzekering. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welke rechten op vergoeding u wel of niet heeft. De huidtherapeutische behandelingen vallen onder de aanvullende verzekering. Oedeemtherapie kan onder de basis en-/of aanvullende verzekering vallen. Indien er twijfel is of iets wel of niet wordt vergoed, kunt u altijd advies vragen aan onze huidtherapeut.

Routebeschrijving

Huid en laserkliniek Deventer is zeer goed bereikbaar met auto en het openbaar vervoer. We liggen op 5min loopafstand van het centraal treinstation, waar ieder half uur treinen aankomen uit Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Nijmegen en Enschede.

Wie liever per auto reist is vanaf de A1 binnen 9 minuten op het parkeerterrein Gezondheidscentrum de Hoge Hond. Parkeergelegenheid is gratis.

Bekijk uw route op ‘GoogleMaps’