Skip to content

Bruine/zwarte papels

Kleine zwart of bruine papeltjes bij de donkere huid, vaak in het gelaat, hals en/of decolleté . Ze kunnen in grootte variëren. Deze huidaandoening is verder onschuldig, maar wordt veelal als cosmetisch storend ervaren. De huidtherapeut biedt de volgende behandelmogelijkheid.

Professionele behandelingen in Deventer

De beste zorg voor u
Ook na de behandeling ontvangt u de juiste zorg.

Geregistreerd huidtherapeut (NVH en KP)
Duygu is een ervaren huidtherapeut.

Vrijblijvend en gratis intakegesprek
Er zijn geen kosten verbonden aan dit eerste gesprek.

Behandel bruine/zwarte papels

Cosmetische coagulatie

Fibromen (steelwratjes), ouderdomswratjes (verruca seborrhoica) en kleine goedaardige verhevenheden in de huid komen vaak voor. Denk bijvoorbeeld aan fibroompjes in oksels, hals of onder de borst. Coagulatie en/of curettage kan hier een goede oplossing voor zijn. De behandeling geschiedt door middel van een klein naaldje. Doordat er stroom wordt afgegeven, wordt de naald heet en zal het fibroompje worden weggebrand. Ouderdomswratjes worden op de zelfde wijze met een andere techniek verwijderd. Na de behandeling zullen er wat korstjes ontstaan, wat vanzelf geneest.

Laser ontharen in Deventer

Ervaringen van onze klanten

Plan een gratis en vrijblijvend consult

Meer weten over de behandeling tegen papels in Deventer bij Laser & Huidkliniek Deventer? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend consult aan bij onze huidtherapeut. Zij vertelt u alles wat u wilt weten en geeft u een helder en eerlijk advies. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op (06) 135 132 44.