Skip to content

Laser ontharen in Deventer

Bent u geïnteresseerd in een behandeling laser ontharen in Deventer? We verwelkomen u dan graag voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek in onze huid- en laserkliniek. Tijdens dit gesprek vertelt u aan onze huidtherapeut wat uw wensen zijn. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over een laserbehandeling voor overbeharing of wilt u laserontharing in Deventer voor donkere haargroei?

Naar aanleiding van uw wensen zal de huidtherapeut aangeven wat er zoal mogelijk is en tegen welke kosten. En u krijgt een reëel beeld van het te verwachten resultaat. De huidtherapeut neemt ruim de tijd om tot een helder en eerlijk advies te komen.

Vraag gelijk een gratis en vrijblijvend consult aan. Vul hiervoor ons contactformulier in. Mocht u vooraf nog vragen willen stellen kunt u ons gerust even bellen of WhatsAppen via (06) 135 132 44.

De beste zorg voor u
Ook na de behandeling ontvangt u de juiste zorg.

Geregistreerd huidtherapeut (NVH en KP)
Duygu is een ervaren huidtherapeut.

Vrijblijvend en gratis intakegesprek
Er zijn geen kosten verbonden aan dit eerste gesprek.

Professioneel laser ontharen in Deventer

Bij Huid & Laserkliniek Deventer kunt u terecht voor professionele lasertherapie. Onze laserontharing behandeling in Deventer werkt op zowel lichte als donkere huidtype. Ook is onze gediplomeerde huidtherapeut gespecialiseerd in overbeharing, definitief ontharen in Deventer, haarnestcyste, ingegroeide haargroei en haarzak ontsteking. Kortom: voor een laser ontharen behandeling in Deventer zijn wij de juiste kliniek.

FOTO B Lasertherapie

Laserontharing in Deventer

Als u last heeft van een overbeharingsaandoening (bijvoorbeeld hypertrichose of hirsutisme) is laserontharing in Deventer de oplossing. Wel is laserontharing alleen geschikt voor bruine en zwarte haren. Wanneer een haar niet voldoende pigment bevat, kan de laser het melanine in de haar niet volgen. Ook mannen die te kampen hebben met overbeharing kunnen gebruik maken van laser ontharing in Deventer.

Candela GentleMax Pro laser

Als specialist in het laser ontharen in Deventer weten we dat behandelingen op een donkere huid kennis, ervaring en de juiste laserapparaat vereisen. Daarom gebruiken we voor een laserbehandeling in Deventer de alom geprezen Candela GentleMax Pro laser. Deze laser is veilig voor de donkere huid door de langere golflengte en brengt geen schade aan het huidpigment.

Voor laserontharing

Voor laserontharing

Na laserontharing

Na laserontharing

Laser ontharen in Deventer

Elektrische epilatie voor de lichte haargroei

Zoals gezegd is laserontharing in Deventer helaas niet mogelijk voor vrouwen met een lichte haargroei. Er is wel een andere behandeling geschikt om uw haargroei te laten verminderen: elektrische epilatie. Een minuscuul naaldje wordt dan het haarzakje ingeschoven en geeft haartje voor haartje een stroomschok. Zodat de voeding van het haar vernietigd wordt en het haar niet meer kan aangroeien.

Vergoedingen en kosten voor laser ontharen in Deventer

Of een laser ontharen behandeling in Deventer vergoed wordt, is afhankelijk van de soort behandeling en uw zorgverzekering. Neem daarom dus altijd eerst even contact op met uw zorgverzekeraar. Er zijn zorgverzekeraars die bepaalde eisen stellen aan de behandelaars voor een vergoeding. Wij garanderen u dat onze huidtherapeut voldoet aan alle eisen.

Weet u al dat uw zorgverzekeraar de definitief ontharen behandeling in Deventer niet vergoed? Dan bent u vast nieuwsgierig naar de kosten voor laserontharing in Deventer. We vertellen het u graag tijdens het intakegesprek.

Veelgestelde vragen

Doet laserontharing pijn?

Nee, een laserontharing behandeling doet (vrijwel) geen pijn.

Na hoeveel behandelingen zie ik resultaat?

Dit is lastig te beantwoorden. Elk huid- en haartype is immers anders. De resultaten zijn daarom individueel bepaald. Als u wilt weten wanneer u resultaat kunt verwachten, raden we u aan om een consult aan te vragen. Onze huidtherapeut zal dan een reëel beeld schetsen van het resultaat wat u mag verwachten.

Is definitief ontharen in Deventer haalbaar?

Een behandeling voor definitief ontharen in Deventer is mogelijk, maar helaas bestaat 100% haarvrij niet. Een haarreductie van 75 tot 90% is wel realistisch.

Niet nagekomen afspraak?

Indien u niet verschijnt op het afgesproken tijdstip, zal er 50% van de afgesproken behandelprijs in rekening worden gebracht. Als u een afspraak wilt afzeggen, dient u dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen, telefonisch.

 

Wat zeggen anderen over ons?

Plan een gratis en vrijblijvend consult

Meer weten over een laser ontharen behandeling in Deventer bij Laser & Huidkliniek Deventer? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend consult aan bij onze huidtherapeut. Zij vertelt u alles wat u wilt weten en geeft u een helder en eerlijk advies. Dit gesprek is altijd vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op (06) 135 132 44.