Skip to content

Met het ouder worden zien we ook veroudering terug in onze huid, een heel normaal verschijnsel. De hoeveelheid elastine neemt af waardoor de huid minder rekbaar en soepel is. Door afname van zowel het collageen als het elastine in de huid wordt de huid slapper, stugger en minder veerkrachtig. Er verschijnen rimpels, plooien, lijntjes, verslapping, huidoneffenheden en vlekjes. Hiervoor biedt Huid en Laserkliniek Deventer meerdere diverse huid verbeterende behandelingen aan.
De fruitzuurpeeling, Microneedling d.m.v. De Phi-Dermapen, de Phi-Ion Plasma pen en pigmentlaser zijn enkele goede behandelopties voor het verfraaien, verbeteren en verstevigen van de huidstructuur.
Het eindresultaat is een egalere, frisse stralendere en verjongde huid.      

U kunt zich bij Huid en Laserkliniek Deventer laten informeren tijdens een gratis intakegesprek welke behandeling voor uw wensen het meest geschikt is.

Nieuw bij Huid en Laserkliniek Deventer is de Pixel Co2 Laser. Wenst u een intensievere huidverjongingsbehandeling met de laser dan is de PIXEL Co2-Laser een zeer geschikte behandel optie.