Skip to content

Met de Pixel CO2-laser behandeling kunnen we de verouderde en de beschadigde huid behandelen. De co2-Laser is de oplossing om de huid het volume en elasticiteit terug te geven als alternatief voor een facelift of laserbehandeling. Hierdoor worden rimpels op een natuurlijke manier van binnenuit opgevuld en wordt de huid weer steviger en strakker. Het resultaat een jongere, stevigere, egale en stralendere huid, met minder lijntjes, verfijning  van grove poriën en vervaging van (acne) littekens.  Hieronder leest u hoe de behandeling verloopt.

De CO2 laser pakt de kenmerken van een ouder wordende huid aan, en geeft de huid weer zijn stralende, gave, gladde huidstructuur terug.  Rimpels, fijne lijntjes, ongelijkmatige teint, slappe huid en wallen kunnen allen goed behandeld worden met de CO2-Laser techniek.

Er zijn tegenwoordig zeer veel behandelopties om Rejuvenation, huidverjonging en huidverbetering te realiseren. Hierbij blijft de Co2-laser een van de meest geschikte behandeling! Deze techniek is de ideale alternatief voor een ieder die botox, filler en chirurgische ingrepen nog te vroeg of eng vinden.  

Met de Pixel Co2- Laser bereiken we uitzonderlijke resultaten met minder complicaties en hersteltijd. Door microbeschadigingen in de huid herstelt de huid snel en wordt de collageen aanmaak gestimuleerd.
Het resultaat een duidelijke en mooie 

Voor wie geschikt 
Geschikt voor wanneer u last ervaart van een verouderde huid, bijvoorbeeld kraaienpootjes, rimpels, slappe huid en of pigmentvlekken. Of heeft u juist hinder van een beschadigde huid als (acne)littekens, grove/grauwe/dikke huidstructuur of grote poriën dan kan de Pixel Co2-Laser u een uitstekend goede behandeloptie geven.   

De CO2- Laser kan worden uitgevoerd op en rond: 
* Regio mond/ogen (Kraaienpootjes, rimpels bovenlip, rimpels en wallen onder de ogen)  
* Regio gehele gelaat (Verslapte-, verouderde huid, Hamsterwangetjes, grove poriën) 
* Regio kaaklijn/hals (Rimpels, verslapte kaaklijn, onderkin, kalkoenhals, slappe hals) 
* Regio decolleté (Verouderde huid van decolleté) 
* Regio Handen (Verouderde huid van handen) 
* Regio Striemen (Dunnere en verkleurde huid) 
* Regio gezicht of lichaam (Littekens b.v door waterpokken, acne, operatie, trauma) 


Intake
 gesprek  
Tijdens een kosteloos en vrijblijvend intake afspraak worden uw wensen en klachten  besproken. Er wordt besproken welke behandeloptie het meest geschikt is, welk resultaat  u mag verwachten. Er zal verdere informatie gegeven worden over de behandeling, de adviezen en kosten. U kunt zelf uiteraard u vragen stellen. Voor start van de behandeling worden foto’s gemaakt van de huid ter beoordeling van het eind resultaat. Direct aansluitend aan de intake adviseren wij geen behandeling.   

Voor de behandeling 

  • Vermijd vanaf acht weken voor de behandeling direct zonlicht, de zonnebank en het gebruik vanzelfbruiners. 
  • Kom naar de laserbehandeling zonder make-up. 
  • Meld het als u gevoelig bent voor het ontwikkelen van een koortslip.Hiervoor adviseren wij medicatie om dit tegen te gaan. 
  • Als u wilt, kan de huid voor de laserbehandeling verdoofd worden.Vraag naar de mogelijkheden.  


Tijdens de behandeling
 
Thuis kunt u vooraf een verdovende crème aanbrengen. Uw huid wordt voor de behandeling gereinigd door de huidtherapeut.  U krijgt oogbescherming (een bril) ter bescherming tegen laserlicht. Tijdens de CO2-laserbehandeling worden honderden microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt, waardoor het bovenste laagje van de huid wordt verwijderd. Daarnaast wordt de huid onder het huidoppervlak verhit, waardoor er meer collageen aangemaakt wordt in de huid. Meer collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt. Tijdens de behandeling kunt u een wat branderig en stekend gevoel ervaren. Om de laserbehandeling zo min mogelijk pijn te laten doen, is de laser voorzien van een koelsysteem die koude lucht over uw huid blaast. Daarnaast zorg de verdovingszalf voor het verdovend effect. Behandeling van hele gezicht kan ongeveer 45 minuten tijd innemen. 


Na de behandeling
 
Gelijk na de behandeling wordt uw huid gekoeld met een coolpack. Daarna kunt u naar huis.  
Wanneer u een Co2-Laser behandeling heeft ondergaan hoort u rekening te houden met een herstelperiode van ongeveer 7 dagen. Het is erg belangrijk dat u uw huid tot acht weken voor en na de CO2 laser behandeling goed beschermt tegen de zon. 
Verder raden wij make-up, sauna, zwemmen en roken af tijdens de herstelperiode. Dit kan namelijk het genezingsproces belemmeren.  Na een CO2-laserbehandeling bestaat een kleine kans op een infectie, die goed te behandelen is. Littekenvorming treedt zelden op. Als u in het verleden weleens een koortslip of een andere vorm van herpes infectie heeft gehad, adviseren wij u medicatie om dit tegen te gaan. 

Gelijk na behandeling zal uw huid rood, opgezet, gevoelig, warm aanvoelen. Na ongeveer één a twee uur zal dit gevoel verminderen. Verder zien we gelijk na de behandeling witte puntjes ontstaan, wat de volgende dag als korstjes zichtbaar wordt. Deze korstjes genezen vaak na 3 tot 7 dagen. Het is erg belangrijk dat u hier niet aan gaat manipuleren. Nadat de korstjes vanzelf zijn genezen, zal de huid zich gaan vernieuwen. Er kan een 2ebehandeling nodig zijn voor het meest optimale resultaat. 
Al vanaf de eerste behandeling wordt het collageen en elastine stimulatie proces geactiveerd. Vaak merkt men gelijk een verbetering in de huid, voor het meest optimale resultaat zie we zelfs na 3 à 6 maanden nog collageen in de huid toenemen (soms zelfs tot 12 maanden!), omdat de sterk verhoogde collageensynthese nog een hele tijd doorgaat.

Heeft u misschien nog vragen, u kunt  direct contact opnemen met ons op telefoonnummer 06-13513244 of via het contactformulier. Wij helpen u graag.